karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa
A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.
1. A sertéscsülköt ételízesítő porral és 3-4 gerezd fokhagymával ízesített vízben olyan puhára főzzük (kb. 2 óra), hogy a csonton könnyedén ki tudjuk emelni belőle. 2. A csülkö...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst tisztítsd meg alaposan, mosd át, majd vágd egységes méretű kockákra, lehetőleg ne túl nagyokra. A káposztát mosd ki, a hagymát kockázd fel, ahogyan a füstölt tarját is. A sz...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: KözepesHa a káposztánk túlságosan savanyú, akkor kimossuk, ezzel kezdünk, ha nem akkor bő vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. A rizst egy bögrével kimérj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott kis fej hagymát olajon megdinszteljük. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást, a hagymát, a rizst, ízesítjük ízlés szerint, só, bors, pirospaprika....
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű