karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa
A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.
Az alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: KönnyűA húst kétujjnyi széles, 1 ujjnyi vastag, hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy-egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. A zsírban, fedő alatt megpirít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. A tepsit beterítem alufóliával és belefektetem a tarjaszeleteket. Rákarikázom a hagyma-, paprika- és kolbászszeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA felszeletelt kiklopfolt, sózott tarját ,paprikás lisztbe mártom és hirtelen kisütöm mindkét oldalát. Egy nagy edénybe pakolhatom és tarka borssal megszórom. A visszamaradt olajb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű