Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Gordon bleu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: László
Kocsonya lassú főzőben
Avatar Erika Kedvelnék
Kocsonya lassú főzőben

Az alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba...

Elkészítési idő: 8 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
matrózhús
matrózhús

A húst kétujjnyi széles, 1 ujjnyi vastag, hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy-egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. A zsírban, fedő alatt megpirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tarja gazdagon
Tarja gazdagon

A tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. A tepsit beterítem alufóliával és belefektetem a tarjaszeleteket. Rákarikázom a hagyma-, paprika- és kolbászszeleteket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
FŰSZERES TARJA
FŰSZERES TARJA

A felszeletelt kiklopfolt, sózott tarját ,paprikás lisztbe mártom és hirtelen kisütöm mindkét oldalát. Egy nagy edénybe pakolhatom és tarka borssal megszórom. A visszamaradt olajb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk