menu

Családireceptkönyv.hu

Gordon bleu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karaj
sonka
sajt
tojás
liszt
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A húst besózom, teszek rá sonkát és sajtot, majd feltekerem és összetűzöm, végül olajban kisütöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Hamis-Budapest szelet
Hamis-Budapest szelet

A karajt egy kicsit kiklopfolom sózom és borsozom. Közepes lángon kevés olajban megsütöm a húsokat, és kiszedem egy tányérra. A megmaradt zsiradékba megdinszteljük a hagymát, f...

Elkészítési idő: 2-óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Pirított sertésmáj
Pirított sertésmáj

1. A sertésmájat alaposan megtisztogatom a hártyáktól, kb. 1 cm széles, 5 cm hosszú csíkokra vágom, majd addig áztatom, mindig cserélve rajta a vizet, amíg teljesen tiszta lesz. Eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Grillezett,töltött kaliforniai paprika
Grillezett,töltött kaliforniai paprika

A paprikákat félbe vágjuk A darált húst olajon dinszteljük a hagymával,paradicsommal és a paprikával. Hogy finomabb legyen tehetünk bele pörköltszaft kockát,de ez el is hagyható....

Elkészítési idő: max 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar szalámi
szalámi

marha selyembél vastagszaláminak, vékony kolbásznak Húst kockázni, fűszerezni, keverni, darálni, még egyszer átdolgozni, , tölteni. Száradni egy-két nap, füstölés és ismét szárad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk