olaj
3 db fokhagymagerezd
8 szelet sertéskaraj vagy tarja
só
bors
1. A húst enyhén kiklopfoljuk, és a szélét megvagdossuk.
2. Sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőbe tesszük, és 2 dl vizet öntünk hozzá.
3. Fedő alatt 30 percig pároljuk, majd a fedőt levéve hagyjuk, hogy elpárologjon róla a víz.
4. Olajat öntünk rá, és addig sütjük, amíg szépen megpirul. Ekkor rászeleteljük a fokhagymát.
- A darált húst összekeverjük a tojással, ízesítjük és annyi morzsát adunk hozzá, hogy jól formálható masszát kapjunk, majd hűtőbe tesszük. - Egy nagyobb serpenyőben készítsünk pö...
Elkészítési idő:A babot egy éjszakára áztassuk be, így sokkal finomabb lesz. A csülköt a babbal együtt tegyük fel főni körülbelül két és fél liter vízben, majd kezdjük el megpucolni a zöldségeket....
Elkészítési idő: 2,5 óraa burgonyát megpucoljuk , karikára vágjuk,kevés fűszerkeverékkel -a hús szeleteket kicsit klofoljuk , fűszerezzük. --lisztbe mártjuk és mindkét oldalát elő sütjük -a serpenyőb...
Elkészítési idő: 40