1 kg sovány sertéshús (ízlés szerint)
2 evőkanál paradicsomszósz
1 dl vörösbor
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi koriander
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát összekeverjük, ezzel leöntjük a húsokat. 160 fokon sütjük 20 percen át, majd megforgatjuk és 180 fokon sütjük tovább 15-20 percen át. Burgonyát, gnocchit kínálunk mellé.
1 kg burgonyát héjában megfőztem. Megtisztítottam és összetörtem. Hagytam langyosra hűlni, majd adtam hozzá 20 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 2 db tojást, 1 evőkanál sót. Lisztezett...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük kb centi vastagra, kiklopfoljuk, majd besózzuk. A tejfölt, mustárt, étolajat, borsot alaposan összekeverjük. A husi mindkét oldalát bekenjük ezzel a keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, és besózzuk. A tojást felverjük, hozzákeverjük a tejet és a lereszelt sajtot. Először lisztbe, majd a sajtos masszába forgatjuk a hússzeleteket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa krumli meghámozom és kockákra szelve sós vízben felteszem főni de csak éppen hogy puhára..ha kész leszűröm és forró olajban megpirítom... a húst kockákra vágom majd az olajon...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz