1 kg sovány sertéshús (ízlés szerint)
2 evőkanál paradicsomszósz
1 dl vörösbor
4 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi koriander
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
A csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát összekeverjük, ezzel leöntjük a húsokat. 160 fokon sütjük 20 percen át, majd megforgatjuk és 180 fokon sütjük tovább 15-20 percen át. Burgonyát, gnocchit kínálunk mellé.
A húst csíkokra vágom, a szalonnát kockára. Egy lábosban kisütöm a szalonnát, amikor üveges, ráteszem a szintén kockára vágott hagymát és együtt világosra pirítom. Ekkor ráteszem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt karajt kissé kiverjük, széleit néhány helyen bevagdossuk, sózzuk, majd tejbe áztatjuk két napra (így nem lesz száraz). Ezután a húst kiemeljük a tejből, papírtörlőn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált hús középében kis gödröt csinálok,beleteszem a sót, borsot, tojást, majoránnát, pirospaprikát, a fokhagymákat hagymanyomón átnyomva. Az egészet alaposan összedolgozom. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű