10 db karajszelet
10 dkg mustár (kb. 2 ek.)
só
bors
1,5 ek. zsír vagy olaj
Első lépésben klopfold ki a húsokat közepesen vékonyra, kb. fél cm-esre.
Sózd és borsozd a húsok mindkét oldalát. A második oldalukra tegyél szeletenként kb. 1-1,5 g, azaz nagyjából 1/4 tk. mustárt.
Kend el a mustárt a húsok tetején.
Halmozd a húsokat egymásra, így mindkét oldalukat éri a mustár.
A sütéshez melegíts fel egy serpenyőt, és tegyél bele 1 ek. zsírt vagy olajat.
Tedd bele a mustáros szeleteket, és süsd közepes-nagy lángon oldalanként kb. 2 percig.
Akkor fordítsd meg, amikor már a tetején is elkezd körben fehéredni a hús, és hagyd a másik oldalán is ugyanannyi ideig sülni.
Tálald krumplival, párolt zöldségekkel, majonézzel vagy savanyúsággal
A 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba mártjuk.Kevés olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 40 percA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő:Egy nagy serpenyőben pici olajat hevítünk. Beletesszük a kockákra vágott szalonnát és megsütjük. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát és fokhagymát és megpirítjuk. A csíko...
Elkészítési idő: