Családireceptkönyv.hu

Fasírt


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g darált hús
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyemzöldje
1 tojás

Elkészítés:


1. Összegyúrjuk a hozzávalókat.
2. Forró olajban kisütjük.

Fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Egybensült sertés tarja
Egybensült sertés tarja

A húst előző nap előkészítem. A tarját egy vágódeszkára fektetem. 5-6 gerezd fokhagymával és a szalonnával körbespékelem a húst. Körben megszórom a fűszerkeverékkel, alaposan beled...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csoda pecsenye
Csoda pecsenye

A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem. A következő öntetet teszem rá 2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej és paradicsomlé, egy kanál ételíztesitő. Fóliával lefedem és készre s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Bihari bundás karajszelet - OK
Karaj - Bihari bundás karajszelet - OK

1. A karajt kicsontozzuk és felszeleteljük. 2. A reszelt hagymát kevés olajon megpároljuk. 3. A hússzeleteket meghintjük sóval, borssal, szegfűborssal, pecsenyefűszerrel, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fonott hús sertésszűzből
Fonott hús sertésszűzből

A húst megmossuk, megszárítjuk, majd hosszában két vágást ejtünk – ahogy az a képen is látszik. Lényeg, hogy ne vágjuk el teljes hosszában a húst, hanem maradjon 1-2 cm érintetlenü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk