500 g darált hús
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só
bors
petrezselyemzöldje
1 tojás
1. Összegyúrjuk a hozzávalókat.
2. Forró olajban kisütjük.
1. A tarjaszeleteket alaposan megtisztítjuk, a széleit kicsit bevagdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze. 2. Leitatjuk róla a vizet, majd meghintjük sóval, borssal. 3. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A réteslapokat egyenként megkenjük kevés olajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd erre rakunk még két rend réteslapot. 3. A harmadik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst 1-1,5 ujjnyi szeletekre vág Meglapogat kézzel Sót, (többszínű) borsot őröl rá (megfordít, és úgy is) Egy serpenyőben (nem szűz!) olajat (zsírt) hevít, a hússzeleteket bel...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű