menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g darált hús
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyemzöldje
1 tojás

Elkészítés:


1. Összegyúrjuk a hozzávalókat.
2. Forró olajban kisütjük.

Fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tarja - Mustárban pácolt serpenyős tarja
Tarja - Mustárban pácolt serpenyős tarja

1. A tarjaszeleteket alaposan megtisztítjuk, a széleit kicsit bevagdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze. 2. Leitatjuk róla a vizet, majd meghintjük sóval, borssal. 3. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Comb - Húsos rétes - OK
Comb - Húsos rétes - OK

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A réteslapokat egyenként megkenjük kevés olajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd erre rakunk még két rend réteslapot. 3. A harmadik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csala Évi
Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Szűzpecsenye (Buday módra)
Szűzpecsenye (Buday módra)

A húst 1-1,5 ujjnyi szeletekre vág Meglapogat kézzel Sót, (többszínű) borsot őröl rá (megfordít, és úgy is) Egy serpenyőben (nem szűz!) olajat (zsírt) hevít, a hússzeleteket bel...

Elkészítési idő: 2-3 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk