500 g darált hús
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só
bors
petrezselyemzöldje
1 tojás
1. Összegyúrjuk a hozzávalókat.
2. Forró olajban kisütjük.
A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon lassú tűznél üvegesre dinszteljük. A húst eközben először szeletekre, majd vékony csíkokra vágjuk, körülbelül ugyanakkora nagys...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. 2. A szalonnát gyufaszál vékonyságú csíkokra metéljük. 3. A hagymát és a fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslapockát és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vöröshagymát a zsírral üvegesre pirítom, majd a húst fehéredésig keverem hozzáadom a paprikát, felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje, sózom és készre zsírjára főzöm. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű