1 csomag babapiskóta
0,5 dl főtt fekete kávé
30 dkg mascarpone
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál porcukor
2 tasak vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
4 evőkanál cukor
5 dl tej
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
A babapiskótákat nagyobb darabokra törjük és ráöntjük a kávét, majd félretesszük. A pudingot a cukorral és a tejjel elkeverjük, megfőzzük és kihűtjük. Időközben a mascarponét a cukorral és a vaníliás cukorral krémesre keverjük, beledolgozzuk a joghurtot is és összekeverjük a pudinggal. Poharakba kanalazzuk a krém felét, majd a babapiskótákat is elosztjuk a poharakban és a maradék krémet a tetejére halmozzuk. Megszórjuk a cukrozatlan kakaóporral, lehűtve tálaljuk.
Narancshéjas lereszelni, levéhez a vajat, cukrot. Forralni. Ha kihűlt hozzá a tojások, habosítani, újra forralni sűrűsödésig 12-15 perc
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 130 fokra. Egy tálban a tojásfehérjét a vízzel verjük laza habbá, majd forgassuk bele a mandulákat. Nem feltétlenül szükséges héj nélküli mandulát vásárolni...
Elkészítési idő: 10 perc+1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojássárgákkal és a rummal, majd hozzáadjuk a diót, a felvert tojásfehérjét, a lisztet, a mazsolát és a resze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is az aszalt gyümölcsöt és a fehér csokoládét (ha táblás, nem pedig csokicsepp) apróra vágjuk. A lisztet a sütőporral egy tálba szitáljuk. A vajat elmorzsoljuk a liszttel,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű