Tészta:
5 db tojás
20 dkg porcukor
20 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 csipet só
2 ek kakaópor
1 dl olaj
1 dl víz
1 kg alma
1 kk fahéj
Krém:
25 dkg ráma
2 csomag vaníliás puding
20 dkg cukor
A tepsit kibélelni alufóliával, majd beleteríteni az almát szeletekre vágva, amit előtte fahéjas cukorral összeforgattam. A tojás sárgákat kikeverni cukorral, olajjal, vízzel., majd a sütőporral elkevert liszttel és a felvert tojás fehérjét belekeverni és ráönteni az almára és előmelegített sütőben 180 fokon megsütni.
A pudingporból pudingot készíteni, majd, ha kihűlt a vajat belekeverni és a megsült és és a tepsiből kifordított tészta tetejére kenni, csoki mázzal befedni
A zselatint elkeverem kevés forró vízben, néha ránézek és meg keverem, nehogy összeálljon. A túrót a joghurtot a vaníliás cukrot és a kristály cukrot össze dolgozom homogén masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel ke...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA tésztához a margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a cukrot, tojást,kakaóport, sütőport. Ha nem állna össze,egy kevés tejet adunk hozzá. Folpackba csomagoljuk, és fél...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA fehér tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a vége felé beleszórjuk a cukrot is. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, óvatosan a cukros hab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű