8 szelet sertéscomb
40 dkg krumpli
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
3-4 evőkanálnyi liszt
1 tojás
só, frissen őrölt bors
olaj
A húsokat egy kicsit klopfolom ki, sózom, borsozom, A krumplit meghámozom, lereszelem, majd kinyomkodom belőle a vizet, hozzáadom a lereszelt fokhagymát, vöröshagymát, tojást. annyi lisztet, amitől összeáll tócsniszerű masszává, majd forró olajban kisütöm.
fél dl olaj 1 fej vöröshagyma aprítva 2 gerezd fokhagyma szétnyomva 20 dkg sertésmáj apróra vágva 4 db zsemle beáztatva, kinyomkodva 2 egész tojás fél tk őrölt kömény 1 csok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vastag karikákra vágjuk, a rétegeket szétválasztjuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk. Veszünk egy hagymakarikát, és egy kevés darált húst teszünk az aljár...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA húst vékony csíkokra vágjuk, és megszórjuk sóval, borssal, köménnyel, fokhagymaporral, 2 tk. rozmaringgal, leöntjük 2-3 kanál étolajjal, hogy ne száradjon ki. Ezután összeforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű