8 szelet sertéscomb
40 dkg krumpli
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
3-4 evőkanálnyi liszt
1 tojás
só, frissen őrölt bors
olaj
A húsokat egy kicsit klopfolom ki, sózom, borsozom, A krumplit meghámozom, lereszelem, majd kinyomkodom belőle a vizet, hozzáadom a lereszelt fokhagymát, vöröshagymát, tojást. annyi lisztet, amitől összeáll tócsniszerű masszává, majd forró olajban kisütöm.
Elkészítés: A hússzeleteket lisztbe, tojásba, majd reszelt sajtba forgatjuk, és hőálló edénybe egymásra rakjuk. Ráöntjük a tejszínt, az edényt lefedjük, és körülbelül 1 órát sü...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Közepes---A csülköt a fűszerekkel, hagymákkal enyhén sós vízben előfőzzük 90 percig. --A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük. A héját lehúzzuk, majd négybe vágjuk. --Egy tepsit zsírr...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: Közepes1. A karikára vágott burgonyát roppanósra előfőzzük, a kelkáposztát laskára vágjuk, majd a kockára vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. 2. Hozzáadjuk a kelkáposz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gombát 1 l langyos vízben áztasd, míg meg nem puhul, a vizet ne öntsd ki, hiszen ez lesz az alaplé. 2. Lábasban melegísd fel a szezámolajat kis lángon, majd add hozzá a leres...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű