Családireceptkönyv.hu

Borzaska


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




8 szelet sertéscomb
40 dkg krumpli
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
3-4 evőkanálnyi liszt
1 tojás
só, frissen őrölt bors
olaj

Elkészítés:


A húsokat egy kicsit klopfolom ki, sózom, borsozom, A krumplit meghámozom, lereszelem, majd kinyomkodom belőle a vizet, hozzáadom a lereszelt fokhagymát, vöröshagymát, tojást. annyi lisztet, amitől összeáll tócsniszerű masszává, majd forró olajban kisütöm.

Borzaska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Pirított máj
Pirított máj

A májat nem szabad megmosni, tiszta, száraz ruhával megtörölgetjük. Csak közvetlen fogyasztás előtt készítjük. Megsózni csak a tálaláskor szabad. Akkora lábast használunk a készíté...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Beatrix
Karaj kolbászos sajtmártásban
Karaj kolbászos sajtmártásban

1. A kolbászt felkarikázzuk, a karikákat félbevágjuk, serpenyőben kis lángon zsírjára sütjük, majd a kolbászt kivesszük a zsírból és félretesszük. 3. A húsokat enyhén kiklopf...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Flekken burgonyával
Flekken burgonyával

-a burgonyát megpucoljuk , karikára vágjuk,kevés füszerkeverékkel -a flekken szeleteket kicsit kloffoljuk , fűszerezzük. --lisztbe mártjuk és mindkét oldalát elő sütj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk