15 dkg étcsokoládé
4-5 dkg vaj
1 evőkanál tejszín
A csokoládét mikróban felolvasztottam a vajjal és a tejszínnel együtt, a szilikon forma alját és oldalát kikentem csokival, majd betettem a hűtőbe 10 percre. Majd miután kivettem tettem bele mogyorót és leszűrt rumos meggyet, ráöntöttem a csokoládét és visszatettem a hűtőbe. Miután megdermedt kifordítottam a formából és már csak a fénykép maradt meg !
A hideg vajat a porcukorral kihabosítjuk,hozzáadjuk a krémsajtot, a sót, eldolgozzuk és a liszttel homogén tésztává gyúrjuk. Két bucit formázunk belőle és folpackba csomagolva fél...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMegsütünk 2 x 4 tojásos piskótalapot a szokásos módon és félretesszük hűlni. A mazsolát kb 1 dl vízzel felforraljuk, majd jól leöblítjük és lecsepegtetjük. A pudingból, a cukorból...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes-Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. - három decis bögrével dolgozunk, de tapasztalatom szerint teljesen mindegy, össze fog állni a süti mindenképpen. --A hozzávalókat egy tálba...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral, majd elmorzsoljuk a margarinnal. Hozzáadjuk a porcukrot, a sót, a felvert tojásokat és a vaníliás cukrot. A tésztát gyorsan összeállítjuk, egy ó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű