1 db 1,50-1,80 kg bőrös malachús
2 ek só
10-15 szem egész bors
2 db babérlevél
2 csipet egész kömény
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 dl sör
A bőrös malachúst megtisztítjuk, mossuk, megfelelő nagyságú kuktába fűszerekkel együtt feltesszük főni kb. 30 percig (főzhetjük fazékban is lefedve). A húst addig főzzük, amíg, ha villával megszúrjuk, nem enged véres levet.
Én a gázsütőm grillfokozatán sütöttem, időnként fokhagymás olajjal kenegettem, 10 perccel a befejezés előtt sörrel kenjük be. Ha letelt az idő, és a bőre kopogósan ropogós, akkor kész.
1. A húst a csontok között tetszés szerinti darabokra vágjuk. 2. Alaposan sózzuk, frissen őrlünk rá fekete borsot. 3. Tepsibe, sütésálló edénybe rakjuk a húsokat. 4. A fokhagyma...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat kikaparjuk, villával összetörjük. 3 gerezd fokhagymát présen áttörünk. A vajjal, a főtt tojások sárgájával, meg fél dl tejföllel összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt vastagabb szeletekre vágjuk majd azt is felénél bevágjuk.Kiklopfoljuk a húst és sajt szeleteket teszünk bele.A húst ráhajtjuk majd hústűvel összetűzzük.Liszt, tojás, zseml...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: Az oldalast hártyázzuk le vágjuk fel, majd fűszerezzük sóval és borssal. Ezután csomagoljuk alufóliába a húst, helyezzük tepsibe, majd öntsünk mellé vizet, és toljuk...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: Könnyű