1 bögre cukor
1 bögre liszt
egy csomag sütőpor
két alma
két tojás
egy nagy teáskanál fahéj.
Az almákat lereszelem nagy lyukú reszelőn, majd a levükkel együtt összekeverem a fahéjjal, a tojással, a liszttel és a cukorral és a sütőporral. Kivajazott, kilisztezett tepsiben sütöm közepes hőfokon 40-45 percig.
:A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 180 C°-ra. A liszttel összekeverjük a sütőport. A vajat, a kristálycukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, egyenként...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA porcukrot a tojással habosra kikeverjük, majd lassan hozzáadjuk a kissé megolvasztott margarint és tovább habosítjuk. (a margarin ne legyen forró!) Hozzáadjuk a tejfölt, és végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelék kivételével a hozzávalókat összekeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A rudikat kisebb darabokra vágjuk, majd belepotyogtatjuk a tésztába. Ugyanezt megtehe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJó tömör fényes habot kell verni. 80 fokon légkeveréssel kb 90 percet szárítottam.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz