35 dkg liszt
18 dkg vaj
2 tojás sárgája
1 csomag sütőpor
15 dkg porcukor
1-2 evőkanál tejföl
A fentieket összegyúrni és 1 órára hűtőbe tenni, utána vékonyra nyújtani és formával kiszúrni, majd vajazott tepsiben halványra sütni, nem kiszárítani, 150 fokon. Lekvárral összeragasztani és csokimázba mártani
A kekszet, a margarint, a rumot, a cukrot és a lekvárt összedolgozzuk. Amikor kész kétfelé vesszük, az egyikbe a zöld színezõt, a másikba a piros színezõt dolgozunk bele. Ezekbõl...
Elkészítési idő: 20 percA tejszínt felforralom egy kis lábosban a vaníliás cukorral. Gőz felett megolvasztom a csokit, és ha levettem a gőz fölül akkor belekeverem a vajat. Majd az egész tejszínt a vajas...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, ezt követően lekapcsolható oldalú tortaformába nyomkodjuk. A túrót és a mascarponét egy tálba tesszük, adunk...
Elkészítési idő:A tojásfehérjékből kemény habot verünk, óvatosan hozzákeverjük a porcukrot, a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport. A citrom héját lereszeljük, kifacsarjuk a levét, és a tész...
Elkészítési idő: