4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
ízlés szerint vaniliáscukor
2 evőkanál víz
2 evőkanál étolaj
2 evőkanál kakaó (keserű v. édes) izlés szerint
Egy bögrébe beleöntjük a hozzávalókat.
Jó alaposan elkeverjük, hogy egy kicsit ragacsosabb masszát kell, hogy kapjunk.
Berakjuk a mikróba 1 percre.
Eperrel vagy más gyümölccsel díszítjük
A hozzávalókból tésztát dagasztok, egy kicsit lágyabbat, mint a kenyérnél. Kiolajozott kelesztő tálba teszem, hagyom duplájára kelni. Lisztezett felületre borítom, majd négy egyfor...
Elkészítési idő: 2,5Összedolgozzuk az anyagokat. Golyókat formázunk, tepsire rakjuk, villával megnyomjuk és 200 fokon pár (kb 10-15)perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő:Keverjük össze egy tálban a lisztet a sütőporral és a kakaóval egy csipet sóval. Egy másik tálba keverjük habosra az olajat, a cukrot, a tojást és a tejet. Adjuk hozzá a lisztkev...
Elkészítési idő: 30 perc