1 pohár rizs
2 pohár víz
1 konzerv kukorica
kevés só
snidling
pici olaj
A rizst pici olajon megfuttatjuk, kétszeres mennyiségű vízzel felöntjük, sózzuk, befedjük, és megvárjuk, amíg felforr. Kb. 1-2 percig forraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, és 20-25 percig állni hagyjuk. Kevergetni nem szabad, mert csirizes lesz! Ha kész, belekeverjük a konzerv kukoricát, majd megszórjuk frissen egy kis snidlinggel.
Meghámozom a 3, héjában megfőzött céklát nagyra reszelni kevés olajon megdinsztelni a 2, szeletekre vágott lila hagymát meglocsolni 1 tk mézzel rádobni a reszelt céklát s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát gyaluljuk le, a hagymát kockázzuk fel. A hagymát megpároljuk a zsiradékon, majd rácsorgatjuk a mézet és hagyjuk, hogy egy kicsit karamellizálódjon. Ezt követően rád...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát lereszeljük és beletesszük egy kivajazott tepsibe, vagy hőálló tálba. Sózzuk, borsozzuk, használhatunk más fajta fűszert is tetszés szerint. Egy tálban összekeverjük az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben megfőzzük és pépesítjük, fűszerezzük és hozzáadjuk a lisztet. A sajtot szeletekre vágjuk. A tojásokat felverjük. A burgonyás masszából vizes kézzel krokettek...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű