2,5 kg sertésoldalas
4 gerezd fokhagyma
babérlevél
só, frissen őrölt bors, majoranna, őrölt kömény
3 kanál méz
2 kanál mustár
1 kanál étolaj
1kg krumpli
2 fej vöröshagyma
A sertésoldalast előfőzöm kuktában, a fűszerekkel, babérlevéllel, fokhagymával. Amikor megpuhult a tepsiben elterített krumplira és hagymára fektetem, a kevés főzőlével meglocsolt és a méz, mustár, olaj keverékével megkent, kisebb darabokra vágott oldalast és készre, pirosra sütöm 200 fokos sütőben.
1. A burgonyát előfőzöm, nem túl puhára. 2. A vöröshagymát és a sonkát megdinsztelem, majd rádobom a gombát és majdnem puhára párolom, őrölt borssal ízesítem. 3. A tejföl é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megmosott tüdőt és a szívet fokhagymás, babérlevelet, sóval, egész borssal ízesített vízben feltesszük főni és még beledobunk 1 nagy fej egészben hagyott, megtisztított v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz. 2. Olajon megpirítjuk. 3. Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst kikloffoljuk, sózzuk Krumplit megfőzzük sós vízben,összetörjük zsiradékon hagymát pirítunk, és ráöntjük a krumplira, a saláta káposztából, készült, ízesítésekkel A húst...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű