2,5 kg sertésoldalas
4 gerezd fokhagyma
babérlevél
só, frissen őrölt bors, majoranna, őrölt kömény
3 kanál méz
2 kanál mustár
1 kanál étolaj
1kg krumpli
2 fej vöröshagyma
A sertésoldalast előfőzöm kuktában, a fűszerekkel, babérlevéllel, fokhagymával. Amikor megpuhult a tepsiben elterített krumplira és hagymára fektetem, a kevés főzőlével meglocsolt és a méz, mustár, olaj keverékével megkent, kisebb darabokra vágott oldalast és készre, pirosra sütöm 200 fokos sütőben.
A sertésoldalast előfőzöm kuktában, a fűszerekkel, babérlevéllel, fokhagymával. Amikor megpuhult a tepsiben elterített krumplira és hagymára fektetem, a kevés főzőlével meglocsolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket egyenként 8 darabba vágjuk. 2. A páchoz valókat összekeverjük és beletesszük a húst. 3. Egy éjszakán át pácoljuk, majd a hagymát hosszában négyfelé, a sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézkaraj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalát lisztbe forgatjuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki a húst mivel még sülni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. -Hűtőbe tesszük egy órára. Közben feldaraboljuk a sajtot. Egy kisebb...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: Könnyű