80 dkg sertéshús (rántani való)
10 dkg sajt (felszeletelve)
só, bors
2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
A sertéshúst vékony szeletekre vágom, megsózom, majd egy-egy szelet sajtot teszek két szelet közé. A lisztbe teszek egy kis borsot, megforgatom benne, majd tojásba mártom, zsemlemorzsába forgatom és forró olajban kisütöm.
A spenótot többször, alaposan átmossuk, és a szárát levágjuk. Egy forró serpenyőbe olívaolajat öntünk, a gerezd fokhagymát egy picit megroppantjuk, majd egészben beledobjuk, és me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKuktában előfőzöm a kicsontozott csülköket babérlevéllel, fokhagymával, majorannával, őrölt köménnyel, sóval, borssal. A tesibe halmozott almás-zöldségkeveréket megsózom, megborsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra, a húst, szalonnát, sonkát, csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és megdinszteljük. Rátesszük a húst, sózzuk, b...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes20 dkg gombát apróra összevágunk. Egy kis fej finomra vágott hagymát kávéskanálnyi zsíron megfonnyasztunk és beletéve a gombát, nyílt láng felett megpirítjuk. Közben megsózzuk, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű