: 4 szelet tarja, 25 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 4 csirkemáj, 4 szelet bacon, 4 szelet sajt, 1 dl tejszín, 1 ek. liszt.
Elkészítés: a tarját vegetával, feketeborssal fűszerezzük, majd forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Kizsírozott tepsibe tesszük. Ugyanebben a serpenyőben az összevágott májat elősütjük, majd elosztjuk a hús szeleteken. A serpenyőben az apróra vágott hagymát és gombát fedő alatt pároljuk, borssal, vegetával ízesítjük, majd ezt is elosztjuk a szeleteken. Mindegyikre teszünk 1-1 szelet bacont és sajtot. Alufóliával lefedve 35-40 percig sütjük. Kivesszük meglocsoljuk a lisztes tejszínnel és visszatesszük 5-10 percre a sütőbe.
Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A hússzeleteket kiklopfoljuk és mindkét oldalát sóval, borssal megszórjuk. • Ezután, paprikás lisztbe forgatjuk mindkét oldalát és vékonyan kiolajozott tepsibe, szépen egymás me...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű◾️A húsokat kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. ◾️Kb. 2 kanál olajon elősütjük és egy tepsire pakoljuk a szeleteket. ◾️A gombát felszeleteljük. ◾️A hagymát apró kockára vágjuk,...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, kevés olajon üvegesre fonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a megmosott, apróra vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk, lepirítjuk, majd félretesszük kihű...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes