2 dl víz
2 dl tej
1 doboz kukoricakonzerv
1 evőkanál cukor
bors
1 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
ételízesítő vagy 1 húsleveskocka
1 tojás
liszt
A vajból és a lisztből vajas rántást készítek. Ha kicsit megpirult, felöntöm a vízzel, felforralom. Ekkor beleteszem a többi hozzávalót (a kukoricát levével együtt), és még pár percig főzöm. Amikor kész van a tojásból, lisztből galuskát készítek és kanállal beleszaggatom a levesbe és átforralom.
A füstölt tarját egyben, fedő alatt odateszem főni, annyi vízben, hogy jól ellepje. Nem sózom meg, mert a füstölt hús sós. Amikor már belemegy a villa, beleteszem az előző este beá...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA póréhagymás burgonyakrémleveshez meghámozzuk és finomra vágjuk hagymát. Ezután a megtisztított pórét felkarikázzuk, majd együtt kb. 5 percig forró olajon pároljuk. Ha elkészültün...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElso lepesben meg pucoljuk a zoldsegeket ,majd a zoldbabot a kolbaszt karikara vagjuk , Mindent a fazekba rakunk a fuszerekkel eggyut vizet ontunk ra boven amennyi levest szer...
Elkészítési idő: 1,5 ora Nehézség: KönnyűErőlevest felforral Bele a rákhús és a csalamádé Hozzá a bambuszrügy, a gomba, a zeller 5 PERCIG FŐZ Ezután bele az uborka, a ecet-cherry-szója keverék, a sonka. További 1 (EG...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes