1 kg csirkecomb
4 db zsemle
10 dkg kenőmájas, vagy lekapart csirkemáj
petrezselyem
1 db tojás
fokhagyma
só, bors
A combokat befűszereztem. A tejben áztatott zsemléhez kenőmájast, petrezselymet, tojást, fokhagymát, sót, borsot adtam, összekevertem és a csirkecomb bőre alá töltöttem, de szoktam főtt tojással, gombával is variálni. Tepsibe raktam, egy kis tejet öntöttem alá (a tejtől megduzzad) és készre sütöttem.
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: gyorsA húsgolyó hozzávalóit összekeverjük . Szalonnát kisütjük ,kiszedjük,a zsírra tesszük a hagymát pároljuk,aztán a paprikát,gombát hozzáadjuk, fűszerezzük,felöntjük kb. 3 dl vízzel,...
Elkészítési idő:A hagymát és a gombát vágd apró kockákra, majd egy kevés kókuszzsíron pirítsd meg először a hagymát, majd add hozzá a gombát. Addig süsd, míg elfő a leve. Közben reszeld le a sa...
Elkészítési idő: