liszt
só
tojás
kevés víz
1 tojásból, sóból, kevés vízből és annyi lisztből amennyit felvesz, kemény tésztát készítünk.
Kinyújtjuk, olyanra vágjuk amilyen tésztát szeretnénk, és forrásban lévő vízben kifőzzük.
A tésztát sós vízben készre főzzük, összekeverjük a bolognai alappal majd félre tesszük. A zöldségeket gőz fölött sóval, borssal ízesítve puhára pároljuk. a húst csíkokra vágjuk....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűAz élesztőt morzsold bele a langyos vízbe, és hagyd felfutni. Ezután keverd össze a liszttel, majd a masszát gyúrd össze az olajjal, és sózd meg egy kicsit. Pihentesd fél órát szob...
Elkészítési idő: 30' Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy tálba tesszük,összekeverjük.Hodeg vizet adagolva összedolgozzuk ,hogy egy kissé lágy de ragacsos tésztát kapjunk.nokedli szaggatóval kiszaggatjuk a forró vízbe.
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűA spagettitésztát odatesszük főni sós vízben, közben elkészítjük a mártást. A hagymát felkockázzuk, 1/6-át elkülönítjük (ez majd később kelleni fog), a többit kevés olajon megfonny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű