menu

Családireceptkönyv.hu

Márványkuglóf


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


300 g megsütött sütőtök
120 g zöldbanán liszt
60 g NoCarb rostmix
2 tk. szódabikarbóna
csipet só
4 tojás
40 g eritrit
60 ml narancslé
60 ml kókusztej
6 ek. olvasztott kókuszzsír (felolvasztva ennyi)
2 ek. holland kakaópor
2 ek. eritrit
2 ek. kókuszzsír (felolvasztva ennyi)
2 ek. kókusztej

Elkészítés:


A száraz hozzávalókat egy tálba összekevertem. A tojásokat villával felvertem. A száraz hozzávalókhoz tettem a tojást, narancs levet, kókusztejet, kókuszzsírt, valamint a pépesített sütőtököt. Alaposan összekevertem.
A tészta felét kuglóf formába öntöttem.
A másik feléhez került a 2 ek. kakaópor, 2 ek. eritrit, 2 ek. kókuszzsír, 2 ek. kókusztej. Alaposan összekevertem.
Ráöntöttem a tésztára.
5-10 percre félretettem.
160 fokon hőlégkeveréses funkción megsütöttem.

Trükkök, tippek, praktikák:


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462664600592566&set=gm.1651703375093082&type=3&theater

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kalácsok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Aszalt szilvás tekercs
Aszalt szilvás tekercs

Elkészítés: Az aszalt szilvát a lekvárban egy kicsit (kevergetés mellett) felfőzöm, majd rúdmixerrel összepépesítem. Kicsi cukrot teszek bele és hagyom kihűlni. A hozzávalókat...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Mamika
Kakaós kalács
Kakaós kalács

Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A kakaó kivételével tésztát dagasztunk. ketté osztjuk és az egyikbe beledolgozzuk a kakaót. Egy órát meleg helyen kelesztjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fonott kalács (Nagy István)
Fonott kalács (Nagy István)

Az összetevőket alaposan összedolgozzuk, duplájára kelesztjük és 200-210 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Virágfánk ,Rózsafánk
Virágfánk ,Rózsafánk

Virágfánk: A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk