½ csésze mandula liszt
½ csésze tápióka liszt
1 csésze szerves kókusztej, konzerv és a teljes zsírtartalmú
választható
só
Grassfed Szerves ghí (slather, hogy kenyeret!)
Keverjük össze a hozzávalókat.
Hő egy 9,5 hüvelykes Nonstick Pan közepes lángon, és öntsük a tésztát a kívánt vastagságot (lásd az alábbi megjegyzéseket).
Miután a tésztát fluffs fel, és úgy néz ki, szilárd / többnyire főtt, fordítsa át kell főzni a másik oldalon (legyen türelemmel, ez egy kis időt!).
Élvezze ezt, és ez gyakran.
Megjegyzések
Lehetőségek Méret:
- Akkor öntsünk fele a tésztát egy 9,5 hüvelykes és süsse - majd ismételje meg összesen 2 nagy naans.
- Akkor öntsünk ¼ csésze a tésztát a serpenyőbe, hogy 6 kis naans. Ezek főzni gyorsabb, mint a nagy naans.
- Ha azt szeretnénk, hogy egy desszert krepp, öntsük a tésztát és terjedt ki olyan vékony, mint te. - Ha nem használja a tapadásmentes serpenyőben, akkor kell használni valamilyen fajta olaj / ghee / zsír tartani a tésztába a ragasztás. - Ha a krém megszilárdult a konzerv kókusztejjel, majd jól keverjük össze használat előtt.
Nokedlit készítünk, majd egy lábasba olajat öntünk. Beletesszük a nokedlit és a tojásokat. Folyamatos keverés mellett készre sütjük a gázon.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A szalonnát kockákra vágom, és kisütöm. Sárgára pirítom benne az apróra vágott vöröshagymát. Közben a megtisztított burgonyát apróra darabolom. A megpirult hagymát pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sóval, a tojásokkal és a langyos vízzel összegyúrjuk. Akkor jó az állaga, ha közepesen kemény, de nem annyira, mintha hagyományos tésztát gyúrnánk. Miután jól kidolgozt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz