30 dkg paszternak
3 csapott ek utifumaghej
4 db fott tojas
1 egesz tojas
so bors, petreszelyem
pici oregano,
szorashoz lenmag,
paradicsomszosz ,vagy pesto szosz
(esetleg sajt) ebben nincs!
A paszternakat a fott tojasokkal es az egesz tojassal gepi habverovel simara keverem,30 percre felre teszem,majd ket sutopapir kozott ovatosan kinyujtom,megkenem a kremmel es rahajtom az egyik felet a maskira, majd 8 kockara vagom, es atesszem oket a sutobe , 170 fokon sutottem,pici zsirral lekentem a szine miatt, de lehet tojas is, majd megszortam lenmaggal, A szodabicarbona veletlen maradt ki, leget erdemes tenni bele hatha nagyobbak lesznek, de igy is atsult, es nagyon finom lett smile hangulatjel
A megfőtt, áttört langyos krumplihoz hozzáadjuk a többi hozzávalót, és egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztát harmadoljuk, és rudakká nyújtjuk. Ujjnyi széles szeletekre vágjuk, amit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zellert, a sárgarépát, a hagymát, a paradicsomot megtisztítjuk, megmossuk, apróra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. Felforrósítjuk az olajat, beleszórjuk a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megtisztítom, a paprikát kicsumázom. A póréhagymát felkarikázom, a paprikát és a répát kis darabokra aprítom. Kevés olajon, először a póréhagymát pirítom át egy kic...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk. Egy serpenyőben olajat melegítünk és elkezdjük benne üvegesre pirítani a vöröshagymát. A fokhagymát megtisztítjuk és szintén felaprítjuk, majd hozzáad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű