30 dkg paszternak
3 csapott ek utifumaghej
4 db fott tojas
1 egesz tojas
so bors, petreszelyem
pici oregano,
szorashoz lenmag,
paradicsomszosz ,vagy pesto szosz
(esetleg sajt) ebben nincs!
A paszternakat a fott tojasokkal es az egesz tojassal gepi habverovel simara keverem,30 percre felre teszem,majd ket sutopapir kozott ovatosan kinyujtom,megkenem a kremmel es rahajtom az egyik felet a maskira, majd 8 kockara vagom, es atesszem oket a sutobe , 170 fokon sutottem,pici zsirral lekentem a szine miatt, de lehet tojas is, majd megszortam lenmaggal, A szodabicarbona veletlen maradt ki, leget erdemes tenni bele hatha nagyobbak lesznek, de igy is atsult, es nagyon finom lett smile hangulatjel
1. A krumplit meghámozzuk, lereszeljük, és a levét jól kinyomkodjuk. 2. Apránként belekeverjük a kefírbe, nehogy megbarnuljon. 3. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, és jól összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük. Az élesztőt feloldjuk a 2,5 dl langyos, cukros vízben. Ha kész a krumpli, akkor a vizet leöntjük róla és áttörjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét lehetőleg előző este befűszerezzük, és egy kevés szójaszószba áztatjuk. Megfőzzük a tésztát. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát, a sárgarépát vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot, az olaj, és vízzel összedolgozzuk. Kihúzzuk a tésztát, egy nagy méretű tepsit liszttel meghintünk. A tésztá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű