3-4 édesburgonya
2 db répa
kókuszzsír
1 vöröshagyma
pirospaprika
kurkuma
curry
gyömbér
só, bors
Vöröshagymát megpirítjuk a kókuszzsíron. Beletesszük a felvágott édesburgonyát és a répákat. Tehetünk bele zöldséget is.
Összefőzzük, majd fűszerezzük, átturmixoljuk.
Lehet készíteni sütőtökkel, céklával.
Céklánál a fűszerek: só, bors, vörös balzsamecet.
A céklát lehet vöröskáposztával összefőzni.
A batátát és a sárgarépát 1 liter vízben megfőzzük, hozzáadjuk a gyömbért, a fokhagymát és egy kanál kókuszolajat vagy vajat. Botmix segítségével pürésítjük, sózzuk, borsozzuk, cit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsos csontot egy nagyobb fazékban, kb. 3 liter hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, leszedjük a habját, és beletesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket (zeller...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokklit feltesszük párolni. Vagy annyi vízzel ami épp ellepi vagy ha külön készítünk alapot a leveshez akkor bőven mehet víz. Előbbi esetben annyit veszünk ki a léből amivel tur...
Elkészítési idő: Kb.fél óra Nehézség: Könnyű1. Tegyél fel egy lábasban 1-3 liter vizet forrni, dobd bele a leveskockát, reszelj a vízbe 1 szál sárgarépát, egy 1/2 szár fehérrépát, roppants össze egy fokhagymát, és mehet bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű