2szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
500g zöldbab
200g zöldborsó
300g csirkemell
bors
ételízesítő
kicsi piros paprika
A csirkemellet kockára vágjuk és kicsit zsírjára pirítjuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel és 20percig főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és készre főzzük a levest. A végén petrezselyemmel is meghinthetjük.
A fokhagymát áttörjük és a vajon megfonnyasztjuk, majd megszórjuk a liszttel és elkeverjük. Vízzel vagy a húslével felöntjük, / ha csomós lenne-mixeljük. / Felforraljuk, fűszerez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A beáztatott száraz babot felteszem főzni kb.3 liter hideg vízbe a nagy paprikával, babérlevéllel, sóval együtt. A birsalmát megtisztítom, meghámozom, cikkekre vágom, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét előző este átválogatjuk és beáztatjuk hideg vízbe. Másnap a szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A leveszöldséget és a póréhagymát vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát egészen apróra vágjuk és kevés zsíron megfonnyasztjuk A hagymára rádobjuk az apró kockára vágott húst,egy kicsit pirítjuk majd kb. 1,5 liter vízzel felöntjük beled...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes