2szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
500g zöldbab
200g zöldborsó
300g csirkemell
bors
ételízesítő
kicsi piros paprika
A csirkemellet kockára vágjuk és kicsit zsírjára pirítjuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel és 20percig főzzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és készre főzzük a levest. A végén petrezselyemmel is meghinthetjük.
A krumplikat megpucoljuk, felkockázzuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Egy nagy edény aljára annyi olajat öntünk, hogy épp ellepje. Megpirítjuk rajta a hagymát. A zöldséget é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a fűszerekkel felteszem forrni. Ha felforrt beleteszem a sajtkrémeket, majd az apró darabokra vágott u1 szeletelt sajtot. 10 percig főzöm. Ezután a tejföllel és u1 lisztt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este beáztatjuk a megmosott babot, másnap reggel hozzáfogunk a leves elkészítéséhez. Bő hideg vízben alaposan megmossuk a füstölt húst. A babot, a füstölt húst, a babérlevele...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesLobogó forró vízben puhára főzöm a zöldbabot. Mikor a bab megpuhult, belekarikázom a virslit. Fél kanál pirospaprikával megszórom. a fokhagymát összenyomom és a tejföllel elkeverem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű