8 szelet csirkemell
25 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma
4 dl tejföl
1 zöldpaprika
1 paradicsom
pirospaprika
olaj, liszt
só
főtt tészta
A húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és félretesszük.(Én szeletelt hagymát és fokhagymát is teszek bele.)
A visszamaradt zsiradékban világosra pirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és zöldpaprikát, meghintjük pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, majd kb. tíz percig pároljuk, végül ráöntjük a lisztel dúsított tejfölt (tejszínt), és összeforraljuk.
A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiol...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA kockákra vágott csirkemellet olívaolajon megpirítjuk, szójaszósszal meglocsoljuk, megszórjuk gyömbérrel, és chilipehellyel. Mikor a hús már majdnem kész, hozzáadjuk a felvágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát csíkokra vágni,zsiradékon jól megpárolni legyen színe kezdjen édesedni ,hozzáadni a fűszereket ,sót is ,kicsit össze pirítani ,mehet rá a jól lecsepegtetett máj,fehéredés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés A csirkemell kockákat forgassuk át a forró zsiradékon fehéredésig. 2. lépés Locsoljuk meg a narancslével, és tegyük hozzá a fűszereket és a narancskockákat is. Folyam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű