8 szelet csirkemell
25 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma
4 dl tejföl
1 zöldpaprika
1 paradicsom
pirospaprika
olaj, liszt
só
főtt tészta
A húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és félretesszük.(Én szeletelt hagymát és fokhagymát is teszek bele.)
A visszamaradt zsiradékban világosra pirítjuk az apró kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, paradicsomot és zöldpaprikát, meghintjük pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, majd kb. tíz percig pároljuk, végül ráöntjük a lisztel dúsított tejfölt (tejszínt), és összeforraljuk.
1. A csirkét kockázzuk fel és fűszerezzük be. 2. A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel. 3. Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. 4. Adjuk hozzá a gombát és a b...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst felcsíkozzuk, borsozzuk és lepirítjuk majd egy kicsi vizet öntve hozzá puhára pároljuk. A tejszínt összekeverjük a reszelt füstölt sajttal és az apróra vágott, pirított baco...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tepsibe rakjuk a hozzávalókat, megsütjük rizzsel tálaljuk
Elkészítési idő: 10 perc+sütés Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű