Negyed kg tört burgonya,
1 tojás,
Liszt, amennyit felvesz,
Só, bors
Tejföl
A tört burgonyát a tojással, sóval, borssal, liszttel összedolgozzuk. Nem baj, ha kicsit ragad. Majd lisztes kézzel golyókat formálunk belőle, és a tenyerünkben ellapítjuk. Nem túl sok, forró zsiradékban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tejföllel, friss zöldségekkel tálaljuk.
https://www.facebook.com/kellegyjorecept/videos/854209094682068/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk. Ragacsos lesz, sütőpapíron, vizes kanállal formázzuk meg. 20 percig 180 fokon sütjük a tésztát, aztán pakoljuk meg és grill fokozaton készre pirítjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit vágjuk fel kisebb kockákra, majd enyhén sós vízbe főzzük félpuhára. Ezután szűrjük le, és alaposan csepegtessük le. A tésztát főzzük ki enyhén sós vízbe, majd hideg v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű