1 dl étolaj
» 2 fej vöröshagyma
» 80 dkg sertésmáj
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavargatjuk, addig főzzünk mellé burgonyát és tört krumplival tálaljuk.
1. A mustárt elkeverem az őrölt borssal. 2. A tarját felszeletelem, kiklopfolom, sózom és bekenem a mustáros keverékkel. 3. Egy órai állás után kevés olajon mindkét oldalát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat megolvasztom és megpirítom rajta a húst, majd egy kis vízzel puhára főzöm. Fűszerezem. (babérlevél, fehér bors, só) Zöldséget, sárgarépát megpucolom és feldarabolom. Kis s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűA zsemléket rövid ideig áztassuk meg tejben, ezalatt vágjuk apróra a vöröshagymát és kicsit pirítsuk meg. A zsemléket csavarjuk ki, morzsoljuk szét, majd keverjük össze a tojásokk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű