1 dl étolaj
» 2 fej vöröshagyma
» 80 dkg sertésmáj
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavargatjuk, addig főzzünk mellé burgonyát és tört krumplival tálaljuk.
A gombócok hozzávalóiból, az olaj kivételével, összeállítjuk a húsos masszát, melyből kis golyókat formálunk és forró olajban kisütjük. A paprikáshoz a hagymát apróra vágjuk, megm...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA tarjákat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kis liszttel, majd egy magasabb falú serpenyőben, olivaolajban körbepirítjuk a szeleteket. Tányérra kivesszük, letakarjuk. A zsíradékhoz,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst kifehéredésig piritjuk, kis levet ereszt. Hozzáadjuk a fokhagymát, bort, kevés vizet majd a paradicsompürét. Kis lángon p...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát kiolvasztjuk, majd rátesszük a tarhonyát és kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd pár percig együtt sütjük tovább. Az edényt lehúzzuk a tű...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: Könnyű