1 dl étolaj
» 2 fej vöröshagyma
» 80 dkg sertésmáj
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavargatjuk, addig főzzünk mellé burgonyát és tört krumplival tálaljuk.
1. A csülköt jól megmossuk és egy mély edénybe rakjuk, majd annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi. 2. Egész borssal, 2 gerezd fokhagymával és a babérlevéllel ízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csülköt akkora darabokra vágom, hogy le tudjam fedni a tepsit. A bőrét késsel becsíkozom. Ezután besózom, borsozom és 3 gerezd péppé nyomott fokhagymával bekenegetem. Állni hagyo...
Elkészítési idő: 2,5-4 óra Nehézség: Nehéz1 A szalonnát vékonyan felkockázzuk, kisütjük a zsírját. 2. Ha kevés a zsiradék, pótoljuk ki olajjal és ebben pároljuk meg a hagymát, majd a húst. 3. Beletesszük a felkarik...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tarját felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, mustárral bekenjük, állni hagyjuk. 2. A sonkát felszeleteljük, a sajtot lereszeljük. 3. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz