menu

Családireceptkönyv.hu

házi Bounty!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl habtejszín
50 g vaj
85 g cukor
220 g kókuszreszelék
300 g tejcsoki
3 evőkanál olaj

Elkészítés:


A tejszínt a vajjal és a cukorral együtt közepes lángon megmelegítjük, majd hozzáadjuk a kókuszt. Aki szeretné cifrázni, az a tejszín felét helyettesítheti kókusztejjel. Ha a masszát jól összedolgoztuk, egy sütőpapírral kibélelt tálcán szétterítjük, majd 2-3 órára mehet a hűtőbe. Fontos, hogy jól kihűtsük, különben nem tudjuk majd formázni.
Ha megformáztuk a csokikat, gőz felett olvasszuk meg a csokit az olajjal, majd ameddig meleg, gyorsan mártsuk bele a meztelen Bountykat. Előre szólunk, hogy könnyebb lesz étcsokival dolgozni, mi tuti, hogy legközelebb így csináljuk. Ha megvagyunk, fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha kis golyókat formázunk, akkor könnyebb lesz bevonnunk őket.

 házi Bounty!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gesztenyés - Rétes piskóta
Gesztenyés - Rétes piskóta

1. A két réteslapot megsütöm, az egyik tetejét tojással megkenem. 2. A gesztenyemasszát a vajjal, rummal kikeverem, majd rákenem a rétesre. 3. A gesztenyés keverékre rumba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Szilváslepény
Szilváslepény

A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd annyi tejet dolgozunk bele, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. A tészta felét tepsi nagyságúra nyújtjuk, villával megszúrkáljuk, zse...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paleo Almás diós lepény
Paleo Almás diós lepény

A hozzávalókat összekeverjük, kisebb tepsibe simítjuk (kenhető, nem folyékony massza lesz). A tetejébe almaszeletkéket nyomkodunk (ezek finomra sülnek!) 165 fokon kb. fél óráig süt...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sárga mázas diós stangli
Sárga mázas diós stangli

A tojások fehérjét, a vajat vagy margarint és a cukrot habosra keverjük, csipet só, majd belekeverjük a diót, és végül a sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk. Zsírozott, lisz...

Elkészítési idő: 45perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk