Családireceptkönyv.hu

calzone pizzat.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


a pizzatesztat kerekre nyujtom, az egyik oldalat megkenem paradicsomszosszal (nem ketchup) rateszel amit akarsz. Ezen ma van friss champignon gomba,par szelet kaliforniai paprika, selyem sonka mozarelle es meg egy fajta zsiros sajt. Azt a felet ameltik ninc smegkenve rahajtod a masik reszre a vegeit ossze fogod hajtasokkal, es ket vagas kell a tetejere, de leg egyis, hogy a goz tavozzon belole es ne puhitsa meg a tesztat. A pizzatestzam receptje :500 gr liszt, 3 dl viz, 1 kk so, 1 kk cukor, 50 gr eleszto, 2-3 ek olivaolaj, keves szaritott oregano. 1 orat kelesztem, aztan formazom, es sutom. 220c sutom.

calzone pizzat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajtos makaróni
Sajtos makaróni

Először a besamelt kell elkészíteni: a 4 dkg vajat felolvasztjuk, megpirítjuk benne a 4 dkg lisztet, majd 4 dl tejjel felöntjük, besűrítjük, kihűtjük. 25 dkg makarónit sós vízben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lángos élesztős
Lángos élesztős

élesztőt felfuttatjuk a langyos tejjel és a hozzávalókkal együtt elkeverjük. Nokedli tészta állagot kapunk. Olajjal kikent zacskóban 1 napot pihentetjük a hűtőszekrényben. Olajos k...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sándor
ALFREDO fettucine(hosszúmetélt)
ALFREDO fettucine(hosszúmetélt)

1. Felforrósítjuk a vajat, beleszórjuk a parmezánt, hozzáöntjük a tejszínt, és kevergetve felforraljuk. Kis lángon addig főzzük, amíg a mártás besűrűsödik. 2. Közben a petrezsely...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Húsos gombás tészta
Húsos gombás tészta

Kikészítjük a hozzávalókat. A tésztát megfőzzük, hűlni hagyjuk, az egyik adag tejfölbe bekeverünk 2 kk pirospaprikát. A hagymát, fokhagymát, kaliforniai paprikát felvágjuk és zsí...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk