1000g víz
1000g vaj
20g só
20g cukor
1000g liszt
1400 g tojás
égett tésztás csináluk mikor csípősé vált és kezd a edényre lesülni akkor jó egyenként bele ütjük tojást fogtok egy habzsákot nyomtok egy kis kupcot mikor kinyomjátok mindet sütöbe rakjátok fő ne nyisátok a sütöt mert lemegy akkor a fánk magassága
krémje !vvizbe beletszük pudigport és elkezjük fözni közbe tojás fehér keény habbá verem mikor megföt pudig mbele öntöm és töltöm fánkomat tejszinhaabot aki akar rakhat rá
dobos cukrot aki tud késziteni tetejét csinálhatja bele
de porcukrott lehet hinteni
Az adagból kb. 120 db lesz. A hozzávalókat csökkenteni kell a kívánt darabszám szerint.
tegyük a sütőformába a lisztet, a kakaót, a szódabikarbónát, a cukrot és a sót, majd egyenletesen keverjük el egy kanállal. Csináljunk három kis lyukat a keverékbe, és öntsük rá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 180 fokra. Keverj ki kézimixerrel 150 g cukrot és a vajat, amíg puha nem lesz. Szitálva add hozzá a lisztet, a sütőport, és a sót. Aztán először a tojásokat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A pudnigport a cukorral és a tejjel megfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A tojások sárgáját a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, és a sütop...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyemasszát átnyomjuk a krumplinyomón, vagy villával alaposan összetörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a rumot, és robotgéppel simára keverjük. A csokol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű