Családireceptkönyv.hu

kolozsvari rakott kaposztaja


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg kaposzta,70 dkg sertes hus (en 1 kg tettem bele)5-6 szelet bacon, vagy szalonna, 2 kozepes hagyma, 20 dkg rizs,piropaprika , so, bors tejfol.

Elkészítés:


A egyik hagymat aprora vagom,hozzaadom a fele aprora vagott bacont is, megdinsztelem, hozzaadok 1 kk pirospaprikat, majd a daralt hust. jol osszekeverem es egy kicsi vizzel keszre fozom.
A masik hagymat is es a fennmarado bacont aprora vagom, megdinsztelem, hozzadaok 1 kis pirospaprikat, borsot, es beleteszem a savanyu kaposztat, majd keves viz hozzaadasaval majdnem keszre dinsztelem.
A rizset felkeszre fozom,
A tepsit kiolajozom, beleteszek egyreteg kaposztat, nem tul vastagon, majd egy reteg hust, egy reteg rizset, az se legyen vastagon. kovetkezik egy reteg tejfol. Ezt addig retegezem mig elfogyik a hozzavalom. A tetejere kaposzta keruljon es bosegesen meg kenem tejfollel a tetejet, majd 180c sutobe helyezem kb 3/4 orara. Jo etvagyat. Attol fuggoen mennyire sos a kaposzta, izesitsuk. Bosr minel tobb van benne annal finomabb heart hangulatjel

kolozsvari rakott kaposztaja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Domonkos
Vadas
Vadas

húst alaposan megmossuk, majd vékonyra felszeleteljük. A szeleteknek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd kiszedjük egy tálra. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Májashurka zsemlével
Májashurka zsemlével

A főtt disznómájat megdaráljuk, megmérjük, összevágjuk feleannyi apróra vágott tokaszalonnával, ugyanannyi megdarált hússal és három-négy tejbe áztatott, átpasszírozott zsemlével,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dini
Chorizo
Chorizo

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gina
Sertéstarja parasztosan
Sertéstarja parasztosan

A hús szeleteket megpaskoljuk, mindkét oldalát enyhén sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát fél centi vastag karikákra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát szintén karikár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk