A pizzatestzam receptje :500 gr liszt, 3 dl viz, 1 kk so, 1 kk cukor, 50 gr eleszto, 2-3 ek olivaolaj, keves szaritott oregano. 1 orat kelesztem, aztan formazom, es sutom. 220c sutom.
Egy lábasban olajat melegítünk (épp ellepje az alját). A darált húst ráborítjuk. Kevergetjük, pirítjuk, amíg nem fehéredik ki. Paradicsomszószt öntünk hozzá. Sózzuk, borsozzuk, ore...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA galuskához a tojást verd fel, keverd hozzá a lisztet, a tehéntúrót és a sót, majd fokozatosan öntsd hozzá a hideg vizet. Laza mozdulatokkal dolgozd össze. Nem kell sokáig keverni...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA tészta felét kigöngyöljük a papírból. Megkenjük a peszto felével, és erre rászórjuk a reszelt sajt felét. Feltekerjük szeltében, így egy hosszabb rudat kapunk. Vágjuk fel kb. 2,5...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos vízben feloldjuk az élesztőt. A többi hozzávalót egy tálban összekeverjük. 5 perc után hozzáadjuk az élesztős vizet a lisztes keverékhez, és 5 percig dagasztjuk. Ha ez k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű