http://margit2.hu/kiprobaltrecik/tortak2.htm#habzsak
jó hasznos oldal.
Egy lábasban a zabpelyhet, fahéjat, sót, barnacukrot és a 3 dl vizet, közepes lángon elkezdjük kavarni. Ahogy a zabpelyhek felszívják a vizet, folyamatosan pótoljuk, kb. 1/2 liter...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Burgonyát és a hagymát lereszeljük nagy lyukú reszelőn, hogy szálkásak legyenek 2. Először a burgonyához hozzáadjuk a tojásokat, majd a hagymát, lisztet, utána a fokhagymát és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csilipaprikák magjait eltávolítjuk, és nagyobb darabokra vágjuk. Az így előkészített csilit – az őrölt gyömbér és a kurkuma kivételével – a többi fűszerrel együtt pár percig pirí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogy már a burgonyás lángosnál, itt is burgonyapehellyel dolgozom főtt krumpli helyett azért, mert így sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Hívhatjuk lustaságnak is, de nevezzük inkább...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű