50 dkg finomliszt, 1 mk. só, 3 ek. cukor, 1 tojás, 3 dl tej, 2 dkg élesztő, 5 dkg olvasztott vaj, cukor, vaníliás cukor, kakaópor, fahéj, kókuszreszelék
Minden hozzávalót a dagasztógépem edényébe mértem és addig dagasztottam amíg nem ragadt az edény falához, illetve a kezemhez (mindig leellenőrzöm kézzel is). A formákat vastagon beolajoztam (mert a tészta különben hozzá ragad). A tésztát téglalápalakúra nyújtottam és két ujjnyi csíkokat vágtam belőle. Feltekertem a a formára majd újra olajoztam és vaníliás cukros cukorba forgattam. Körülbelül a parázson a tíz percig forgattam. Amikor elkészült újra megforgattam őket kakaóba, fahéjas cukorba, kókuszreszelékbe. Egy kicsit a formán hagytam hűlni, majd az asztalhoz veregetve a forma tetejét szépen lecsúsztattam róla a tésztát.
~A folyékony majd a száraz összetevőket is a kenyérsütő üstjébe mérem, az élesztőt is csak belemorzsolom, lágyabb de nem ragacsos tésztát dagasztok, 30 percet hagyom kelni, fedel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztben elvegyítjük a sütőport, és egy keverőedénybe szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót (a mazsola kivételével), és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) először a legalac...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a pudingot kell megfőzni és még melegen belekavarni a túrót. Miközben a massza hűl, többször keverjük meg. Keverőtálba tesszük a tészta hozzávalóit, és sima tésztává da...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozni, vékonyra kinyújtani, majd megszórni a mazsolával és egy kevés cukorral. Bejgliszerűen feltekerni és nagyobb darabokra vágni, muffin sütő formába tenn...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes