1 csomag fusilli tészta
670 g tejföl
1 teáskanál mustár
1 teáskanál xilit
25 dkg csirkemell
10 dkg csirkemell sonka
50 dkg zöld spárga
2 szál sárgarépa
1/2 fej vöröshagyma
fokhagyma
20 dkg reszelt sajt (lehet füstölt is, azzal is isteni)
fűszerek: amit épp otthon találsz, nekem ezek kerültek bele: gyros fűszerkeverék, bolgár fűszerkeverék, curry (csak kicsi), snidling, bazsalikom (friss), petrezselyemzöld, só, bors
A tésztát a szokásos módon kifőzzük sós, lobogó, olajos vízben, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Megszórjuk bolgár fűszerkeverékkel és összeforgatjuk.
A húst apróra vágjuk, befűszerezzük kevés gyros fűszerkeverékkel, curryvel, fohagymával, majd kevés zsiradékon megsütjük és a tésztára öntjük.
A spárgát és a répát megpucoljuk, majd apróra vágjuk és sós vízben kb 10 percig főzzük, leszűrjük és a tésztához adjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, lereszeljük és szintén a tésztához adjuk. A tejfölt kikeverjük a xilittel, sóval, mustárral, borssal és a tésztához adjuk. Alaposan összeforgatjuk az egészet.
A tojásokat, uborkát, szalámit kockákra metéljuk, hozzátesszuk a majonézt, a szelatinport és a leveskockát 2dl vízbe tesszuk majd goz folott addig keverjuk míg a zselatin el nem ol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű