570 g csemegekukorica
400 g ananászkonzerv
300 g tejföl
2 ek majonéz
só ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
A 2 kispohár tejfölt összekeverjük a 2 ek. majonézzel, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a kukoricát, ananászt, és jól összekeverjük.
Tetejére díszítésként egy karika ananászt teszünk. Betesszük 2 órára a hűtőbe. Sült húsok, rántott húsok mellé kiváló köret.
A salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször szeleteljük fel laskára a lilahagymát és sózzuk le. Majd a paradicsomot is vágjuk fel közepesen vékony szeletekre, fél szeletekre. Ezt is sózzuk és borsozzuk, de csak óvato...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit és a tojásokat megfőzzük. A hagymát izlés szerint vékonyra szeleteljük vagy apróra vágjuk. A virsliket felkarikázzuk, a tojásokat felaprítjuk. A sajtot a 4 oldalú reszelő...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, lehűtjük, a krumpli kat felkarikázzuk. A lila- és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk. Kb. 1 liter cuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű