570 g csemegekukorica
400 g ananászkonzerv
300 g tejföl
2 ek majonéz
só ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
A 2 kispohár tejfölt összekeverjük a 2 ek. majonézzel, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a kukoricát, ananászt, és jól összekeverjük.
Tetejére díszítésként egy karika ananászt teszünk. Betesszük 2 órára a hűtőbe. Sült húsok, rántott húsok mellé kiváló köret.
Bontsuk a jégsalátát leveleire, mossuk meg, majd tépjük falatnyi darabokra. Tegyük tálba a vegyes levelekkel együtt. A retket is tisztítsuk meg, majd daraboljuk fel, majd adjuk a s...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, ha kész, kihűtjük, megpucoljuk és felszeleteljük. A hagymát apró kockákra vágjuk. A majonézt és a tejfölt összekeverjük kevés mustárral, sóval, borss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa friss spenótból készítjük, akkor a megtisztított, alaposan lecsepegtetett kissé összetépkedett spenótot kevés zsiradékon fonnyasszuk meg. Ha kihűlt, nyomkodjuk ki a levét és bot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesDas Gemüse waschen und putzen. Schinken, Paprika und Gewürzgurken würfeln. Frühlingszwiebeln und Knoblauch fein hacken. Alles mit den Erbsen, der Mayonnaise, dem Gurkenwasser und d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű