12 szelet bacon
50 dkg darált sertéshús
1 db zsemle
2 db tojás
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
köménymag ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
1 közepes db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
6 db főtt tojás
A darálthúst, zsemlét, a nyers tojásokat és a fűszereket összegyúrjuk.
A főtt tojásokat keresztben kettévágjuk.
Egy 12 lyukú muffin sütőt kibélelünk a 12 szelet baconnel.
Minden lyukba teszünk egy kevés fasírtot, egy fél tojást és újra fasírtot, majd a lelógó bacont ráhajtjuk.
Kb. 30 perc alatt készre sütjük (200 fokra előmelegített sütőben).
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 fokra (alul-felül sütés). A húst lehártyázzuk, majd, ha nagyobb méretű a sertésszűz, hosszában és keresztben is kettévágjuk, azaz 4 darabba. (Ha kisebb,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa sárgarépát a fehérrépát az almát megtisztítjuk majd apró darabokra vágva feltesszük főni...hozzáadunk sót ízlés szerint beletesszük a babér levelet és az őrölt borsot...és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket besózzuk megborsozzuk, megforgatjuk lisztbe, majd pici zsiradékon hirtelen elősütjük. A kész husikat egy jénai tálba vagy tepsibe fektetjük. Elkészítjük a már...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű