3 kis pohár tejföl
5 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
2 teáskanál porcukor ( vagy bármilyen édesítő )
1/2 citrom leve
só, fehérbors
Egyszerűen összekeverem a hozzávalókat.
A franciasalátához: 1 csomag francia alap, alma, savanyú uborka tetszés szerint apróra vágva.
A krumplisalátához: 70 dkg hajában megfőtt burgonya szeletelve és 2 fej lilahagyma vékonyan szelve.
Én a főtt burgonyát kettévágom és tojás szeletelőn átnyomom.
Nem baj ha szétesik.
Főzd meg a csicsókát, és törd össze egy villával. 2. Szedd rózsáira a karfiolt, és gőzöld nagyon puhára (kb. 25 perc). Tedd szűrőbe lecsepegni. 3. Konyhai robot gépben daráld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajban, majd a feldarabolt gombát és a fűszereket is hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrumplinyomóban törd át a főtt krumplit Dolgozd össze a hozzávalókat Annyi lisztet tegyél hozzá, hogy egy jól formázható masszát kapj A vizes kézzel megformázott golyókat sorako...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és az olajat melegítsük fel egy nagy serpenyőben, közepes hőfokon. A kockázott vöröshagymát dinszteljük meg a vajon, amíg üveges nem lesz. Közben a gombákat tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű