6 db csirkeszárny,
6 db alsó csirkecomb,
1 csomag vegyes zöldség,
egy kis fej vöröshagyma,
kevés olaj,
ételízesítő,
őrölt bors,
só
1. A csirkeszárnyakat eldarabolom, majd a megdinsztelt hagymára teszem és fehéredésig pirítom.
2. Majd felöntöm vízzel és felforralom.
3. A habját leszedem és lassú tűzön főzöm tovább, közben beízesítem a fűszerekkel.
4. Amikor majdnem puha, akkor teszem hozzá a zöldségeket és teljesen puhára főzöm, ha kell utánaízesítem.
5. Kiskocka tésztával tálaltam.
. Az újhagymát tisztítsuk meg, karikázzuk fel. A répát hámozzuk meg, kockázzuk fel. Hevítsünk fel 2 ek olajat, és süssünk rajta üvegesre 1 ek aprított újhagymát. Adjuk hozzá a dará...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA répát karikára vágjuk, olajon megpirítjuk, hozzáteszünk kevés lisztet és paprikát, hosszátesszük a krumplit és még pirítjuk. Vizzel felöntjük. Sózzuk, teszünk bele egy paprikát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát lereszeljük a finomfogú reszelőn, majd ugyan ezen a hagymát és a tojást is. A vajból és 0,5 ek réteslisztből rántást készítünk. A vízzel felöntjük, hozzáadjuk a leveskock...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA húst (egy darabban) a hagymával (nem kell meghámozni) és a fűszerekkel 5 liter vízzel egy nagy lábasban feltesszük főni. Először felforraljuk, utána visszavesszük a hőfokot, hogy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű