6 db csirkeszárny,
6 db alsó csirkecomb,
1 csomag vegyes zöldség,
egy kis fej vöröshagyma,
kevés olaj,
ételízesítő,
őrölt bors,
só
1. A csirkeszárnyakat eldarabolom, majd a megdinsztelt hagymára teszem és fehéredésig pirítom.
2. Majd felöntöm vízzel és felforralom.
3. A habját leszedem és lassú tűzön főzöm tovább, közben beízesítem a fűszerekkel.
4. Amikor majdnem puha, akkor teszem hozzá a zöldségeket és teljesen puhára főzöm, ha kell utánaízesítem.
5. Kiskocka tésztával tálaltam.
Kevés olajon a hagymát megpároljuk, majd hozzáadjuk a tarhonyát és a felkockázott krumplit. Kevés ideig pirítjuk őket. Majd belerakjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot, é...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk. A kisebb rózsákat félretesszük levesbetétnek. Egy edényben a nagyobb karfiol rózsákat belehelyezzük és annyi alaplével öntsük fel, amennyi e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApró kockára vágjuk a szalonnát, és kiolvasztjuk. Én általában egy nagyobb fazékkal készítek. A kiolvasztott szalonnára mehet az apróra vágott vöröshagyma, amit üvegesre pirítunk....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes1. A megtisztított halat ujjnyi szeletekre vágjuk, lesózzuk. 2. A halfejet szeletelt vöröshagymával, zöldpaprikával, burgonyával, paradicsommal, hideg vízben feltesszük főzni....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz