6 db csirkeszárny,
6 db alsó csirkecomb,
1 csomag vegyes zöldség,
egy kis fej vöröshagyma,
kevés olaj,
ételízesítő,
őrölt bors,
só
1. A csirkeszárnyakat eldarabolom, majd a megdinsztelt hagymára teszem és fehéredésig pirítom.
2. Majd felöntöm vízzel és felforralom.
3. A habját leszedem és lassú tűzön főzöm tovább, közben beízesítem a fűszerekkel.
4. Amikor majdnem puha, akkor teszem hozzá a zöldségeket és teljesen puhára főzöm, ha kell utánaízesítem.
5. Kiskocka tésztával tálaltam.
Hagymát megpirítom, rá kockában a krumplit és karikában a répát, puhára párol egy kis vízzel, vízzel felönt, fűszerez.
Elkészítési idő: 30 oerc Nehézség: Könnyű1. A hagymákat kis kockára vágjuk. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, majd 2 cm-es kockára daraboljuk. 2. A zsírt felhevítjük, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd félrehúzzuk...
Elkészítési idő: 195 perc Nehézség: NehézA vöröshagymát apróra vágjuk,kevés olajon megdinszteljük. Többször hagyjuk kisülni. Tegyük bele a húst,kicsit forgassuk át a hagymával. Engedjük fel vízzel,de csak annyit tegyünk,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkét feldaraboljuk kis kockákra (2x2 cm nagyjából). A hagymákat apróra vágjuk. A répákat a csirkéhez hasonló módon aprítjuk fel. A gombát cikkekre vágjuk. Kevés zsiradékon le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű