20 dkg porcukor
4 tojásfehérje
csipetnyi só
A tojásfehérjéket felezd meg, és tedd két külön tálba. Az egyikbe szórj csipetnyi sót, és robotgéppel kezdd el keményre verni.
Amikor látod, hogy már kezd hab állagot ölteni, add hozzá a másik két tojásfehérjét, és a robotgép legnagyobb fokozatára állítva dolgozd keményre a habot. Akkor jó, ha a tálat megmozgatod, és már nem csúszkál benne.
Sütőpapírral bélelj ki egy tepsit, a masszát pedig töltsd habzsákba. Nyomj belőle karikákat vagy csillagocskákat, attól függően, milyen formában szereted a habcsókot. 180 fokra előmelegített sütőben tíz percig süsd a halmocskákat, majd zárd el a sütőt, és anélkül, hogy nyitogatnád az ajtót, hagyd megszáradni a habcsókokat.
1. A tortaformát ( kapcsos, lehetőleg jó magas) kivajazzuk, a sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A kekszet ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal és a forma aljába nyomkodj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, kicsumázzuk, és vastagabb szeletekre vágjuk, meghintjük fahéjjal és állni hagyjuk, amíg összekeverjük a tésztát. A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtba tesszük a cukrot,zselatint és langyosra melegítjük,hogy a zselatin feloldódjon. (nem szabad forralni) A habtejszínt keményre verjük. (legjobb az Oké,a növényit ebbe nem...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű