4 tojás sárgája, 15 dkg vaj, 1 dl tej, cukor, 3 dkg élesztő, 30 dkg liszt
Krém: 3 cs. túró, 10 dkg mazsola, 1 citrom reszelt héja, 1 cs. van. cukor, 20 dkg porcukor, 4 tojásfehérje kemény habja
A 4 tojás sárgáját a vajjal kikeverjük. Felfuttatjuk az élesztőt a tejben kis cukorral, majd az egészet a liszttel kidolgozzuk. 2 részre osztjuk. Lap, töltelék, lap
Ouăle se separă. Albușurile se bat spumă împreună cu puțină sare. Se adaugă zahărul treptat, după care zeama de lămâie și gălbenușurile, care au fost înainte frecate cu ulei....
Elkészítési idő:Még a süti készítése előtt áztasd be a mazsolát egy kiskanál házi rum aromába és hagyd állni pár órán keresztül. Daráld le a diót és öntsd bele egy nagyobb keverőedénybe. Vízgőz...
Elkészítési idő:A málnát megmossuk és a cukor felével együtt robotgépbe öntjük és pépesítjük. A tojások sárgáját kikavarjuk a maradék cukorral, belekeverjük a tejet és kis lángon elkezdjük főzni....
Elkészítési idő: