- 40 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 db tojás
- 12 dkg ráma
- 1 csomag vaníliás cukor
- 12 dkg cukor ---> inkább kevesebb
- só
- 1/2 liter tej
A tojásfehérjét keményre verjük és beleforgatjuk a masszába.
1. A sütőt előmelegítjük 190-200 fokra, alul-felül sütésre. 2. A hozzávalókat összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként, kisebb adagokban. 3. Kb. 20-25 perc aranyszínűre sütj...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: Könnyűganache-hoz a Guinness-t és a glükózt/mézet összemelegítem: semmiképp sem forralom fel, csak olyan csípősre melegítem. A felmelegített Guinness-t három részletben az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMivel a tésztát nem kell pihentetni, ezért érdemes először a töltelékkel kezdeni. A töltelékhez először készítünk egy vaníliapudingot, ehhez 3 tojást kettéválasztunk, a sárgáját eg...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: NehézEgy edényben összekeverjük a porcukrot, a lisztet és a sütőport. Egy másik edényben az 1 ek. cukorral habosra keverjük a tojásokat, utána hozzáöntjük a tejet. Először csipet sóval...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű