- 40 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 db tojás
- 12 dkg ráma
- 1 csomag vaníliás cukor
- 12 dkg cukor ---> inkább kevesebb
- só
- 1/2 liter tej
A tojásfehérjét keményre verjük és beleforgatjuk a masszába.
A zabpelyhet az olajjal mákkal a 3evk joghurttal narancs levével és héjával majd az almával összekeverem, a három tojást ketté választom, a sárgájába belekeverem az 1 pohár joghurt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a cukorral 1 dl langyos tejen felfuttatjuk, majd a liszttel, sóval, tejjel összedolgozzuk. Cipót formálunk belőle, majd téglalap alakúra kinyújtjuk. Egy reszelővel a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA barackot megpucoljuk, és ahogy lehet, felszeleteljük. A többi hozzávalót egy tálba tesszük, jól kikeverjük, és sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük. A tetejét kirakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA klasszikus recept szerint liszt :zsiradék porcukor = 4:2:1 1. A hagyományos módszer szerint a vaníliarudat felhasítjuk, és késheggyel kikapargatjuk a belsejéből a finom pépet...
Elkészítési idő: 1 óra+ 15 perc Nehézség: Könnyű