12 szelet hus ( pl.karaj )
Só
frissen örölt bors
vaj vagy Margarin
12 szelet Chester sajt
1 kg Champignons gomba
3 Vöröshagyma
250 g Füstölt szalonna
4 Porree hagyma
750 ml Tejszin
250 g Schmand ez egy kicsit sürüb mint a tejföl szerintem helyetesithetö tejfölel.
Örölt pirospaprika
Curry
2 Pck. Sauce (Jägersauce, Fertigprodukt) 2 db Jäger szósz késztermék
Munkaidö: ca. 45 perc. pihenési idö: ca. 1 nap / nehézség: Egyszerü / Kalorien p. P.: nincs megadva
Szelethust megmossuk majd papirtörlövel szárazra töröljük sóval és borsal füszerezzük. Szalonna és a Jägersauce is tartalmaz sót igy óvatosan bánjunk a sóval. A tepsit vagy a sütöformát Vaj vagy maragarinal kizsirozzuk a hus szeleteket egymás mellé sorban lerakjuk és Chester sajtal befedjük. Gombát megtisztitjuk majd fölvágjuk A hagymát megtisztitjuk és fölkockázzuk, a szalonnát is kockaformára fölvágjuk. Szalonnát hagymát és a gombát kevés olajon egy serpenyöben megsütjük és a hus szeletek tetejére egyenletesen elosztjuk. Porree hagymát megtisztitjuk meg mossuk és csak a fehér részét karikákra fölvágjuk, majd elosztjuk a hus tetején. Tejszint a schmand-al összekeverjük, só paprika bors Curry vel füszerezzük. Jägersauce-t a tejszin schmand keverékhez hozzákeverjük és egyenletesen ráöntjük a hus tetejére.
Teljesen lefedve 24 orát állni hadjuk.
a következö nap 180°c kb 90 percig lassan sütjük
saláta rizs vagy baguette kenyérel kináljuk.
Ez egy parti recept. Ha mégnagyobb adagot szeretnénk késziteni akkor pl csikokra is össze szeletelhetjük a hust.
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kisebb kockára vágjuk. A hagymát szintén kis kockára vágjuk, majd olajon megfuttatjuk. Utána hozzáadjuk a húst, lepirítjuk, majd megszórjuk őrölt paprikával. Kevergetjük, ma...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűFasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk. A megpucolt hagymát felaprítjuk, és a zsíron megdinszteljük. A hússzeleteket egyenként meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes