1,2 kg lapocka
1 fej fokhagyma
só
bors
1 csomag Kotányi sült oldalas fűszerkeverék
1 kanál paradicsomsűrítmény
zsír
A húst nagyobb darabokra vágjuk, sóval bedörzsöljük. Borsozzuk, majd egy mélyebb tepsire rakjuk. Rászeletelünk fokhagymát, teszünk alá 3 evőkanál zsírt, és kb 1,5 dl vizet. Letakarjuk alufóliával, berakjuk a sütőbe 220 fokon kb 1,5 órára, Ha megpuhult a fólia alatt, akkor beszórjuk a fűszerkeverékkel, és minkét oldalán kb 15-15 percig pirítjuk fólia nélkül. A szaftot kiszedjük a tepsiből, teszünk hozzá egy kanál paradicsomsűrítményt, fűszerezzük, borssal, rozmaringgal, és kiforraljuk. A húsmellé kínáljuk
A dagadót éles késsel óvatosan felszúrjuk. Kívül-belül enyhén átsózzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük, egy fakanálnyi zsírban megdinszteljük. A sertésmájat ledaráljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krémsa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként az oldalast vágjuk fel a csontok mentén tetszés szerinti darabokra. A magam részéről a vastagabb részeknél csontonként darabolom, ahol vékonyabb az oldalas, ott két csontr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához való vizet forrni tesszük. 2. Az olajon kicsit megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk a húst. 3. Sózzuk, borsozzuk, és egyenletesen megpirítjuk. 4. Kevés v...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz