1,2 kg lapocka
1 fej fokhagyma
só
bors
1 csomag Kotányi sült oldalas fűszerkeverék
1 kanál paradicsomsűrítmény
zsír
A húst nagyobb darabokra vágjuk, sóval bedörzsöljük. Borsozzuk, majd egy mélyebb tepsire rakjuk. Rászeletelünk fokhagymát, teszünk alá 3 evőkanál zsírt, és kb 1,5 dl vizet. Letakarjuk alufóliával, berakjuk a sütőbe 220 fokon kb 1,5 órára, Ha megpuhult a fólia alatt, akkor beszórjuk a fűszerkeverékkel, és minkét oldalán kb 15-15 percig pirítjuk fólia nélkül. A szaftot kiszedjük a tepsiből, teszünk hozzá egy kanál paradicsomsűrítményt, fűszerezzük, borssal, rozmaringgal, és kiforraljuk. A húsmellé kínáljuk
fél dl olaj 1 fej vöröshagyma aprítva 2 gerezd fokhagyma szétnyomva 20 dkg sertésmáj apróra vágva 4 db zsemle beáztatva, kinyomkodva 2 egész tojás fél tk őrölt kömény 1 csok...
Elkészítési idő:Saját házi hamburgerünk Recept: Kb. 1/2 kg darált sertéshús ( nem az előre dobozolt) Fűszerek: só, bors, reszelt fokhagyma Kis gombócokat formálunk, majd teflonos serpenyőbe z...
Elkészítési idő:1. A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. 2. A ketchupot összekeverjük a worchester...
Elkészítési idő: 60 perc