Családireceptkönyv.hu

Souvlaki


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg sertéstarja
30 ml citromlé (1,1/2 citrom leve)
3 gerezd fokhagyma
8 ek olívaolaj
1 kk oregánó
fekete bors ízlés szerint
só ízlés szerint

Elkészítés:


A sertéshúst kisebb szeletekre vágjuk.
Elkészítjük a páclevet, majd bepácoljuk a felszeletelt húst. Jó, ha egy éjszakán keresztül áll a páclében.
Majd grillezés előtt a fapálcikákat vízbe áztatjuk, feltűzzük rá a húsdarabokat, és grillezzük.

Souvlaki

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sertéssült (ahogy én csináltam)
Sertéssült (ahogy én csináltam)

Kicsit hagytam állni, majd mindkét oldalát 2-2 percig sütöttem Burgonyát megfőztem, a tepsibe lereszeltem, sóztam és reszelt fokhagymát szórtam rá rétegenként. Amiben a hús sült a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Omlós sertéstarja
Omlós sertéstarja

A húst megmossuk, papírtörlőn leitatjuk a vizet és frissen darált fekete borssal beszórjuk. A mustárt összekeverjük az egyik evőkanál olívaolajjal és bekenjük a hússzeleteket. Fr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Flekken lángos
Flekken lángos

.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba ra...

Elkészítési idő: 24+0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk