A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A karalábét és a répát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. A cukkinit hosszában elnegyedeljük, és kis darabokra vágjuk. A kápiapaprikát is felk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A babot egy pár órára beáztatjuk forró vízbe. A legjobb az, ha már előző este megtesszük. 2. A csülköt levágjuk a csontról, majd apró kockákra vágjuk. 3. Bő vízben, fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zsemlét beáztatjuk vízbe, majd alaposan kinyomkodjuk, majd a húshoz keverjük a többi hozzávalóval együtt. Félretesszük. 2. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket csíkokra vágju...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az olajban apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, beletesszük a zúzát és az aprólékot, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük és megsózzuk. 2. Amikor a hús félig m...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz