3 dl frissen facsart narancslé
3 ek. porrá őrölt eritrit
6 csapott ek. zselatin
A narancslében csomómentesen elkeverjük a zselatint és az édesítőt, majd mérsékelt lángon forralásig melegítjük. Mielőtt forrni kezdene, levesszük a tűzről, pár percig hűlni hagyjuk, végül szilikonos formába öntjük és dermedésig hideg helyre tesszük.
-habverővel összekeverjük majd utoljára lassan bele keverjük a lisztet -legvégül a puha vajat - -jól kikavarjuk megdolgozzuk -meleg helyen 50 percig kelesztjük -liszteze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA cukrot habosra keverjük a vajjal, és hozzáadjuk a tojásokat és tejet. Beledolgozzuk a liszttel elkevert sütőport. Végül pedig a citromhéjat. 200 °C-ra előmelegített sütőben 15...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. 6 tojássárgáját 6 dkg kristálycukorral és a 2 ek vízzel habosra jól kikeverjük. 2. 6 tojásfehérjét 6 dkg kristálycukorral kemény habbá verünk. 3. A sütőport a liszttel e...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszedolgozzuk a tésztát és még pihen megcsináljuk a tölteléket. A tészta felét egy lapnak kinyújtjuk és zsírozott lisztezett tepsibe tesszük. Rátöltjük a mákos masszát, elegyen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű