Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Pite gyümölcsös


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7 dkg zabpehely
10 dkg zabpehelyliszt
8 dkg eritriol vagy xilit
15 dkg kókuszzsír
1 tojás
40 dkg friss bogyós gyümölcs
15 dkg cukormentes lekvár

Elkészítés:


A gyümlöcs es a lekvár kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk és a tészta 2/3 részét 20 centis tortaformába nyomkodjuk a szélén 1,5-2 centis peremet kialakítva, a gyümölcs lekvár keverékét beleöntjük a tortaformába és a tészta maradék 1/3 részét a torta tetejére szórjuk kisebb nagyobb darabkákban! 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük! Görög joghurttal vagy protein fagyival fogyasztjuk!

Trükkök, tippek, praktikák:


www.bodybuildingbolt.hu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Olasz almás pite
Olasz almás pite

Így készül 1. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. 2. Keverjük össze a lisztet, a sütőport, sót, puha vajat, cukrot, tojást, reszelt citromhéjat, vanília kivonatot (vagy vaníliás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Mézes krémes
Mézes krémes

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrni és 4 lapot sütni. Tészta, krém, tészta, sárgabarack lekvár, tészta, krém, tészta. A tetejére olvasztott csoki.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Túrós alagút (Zé)
Túrós alagút (Zé)

A túrós alagút tésztájához a lisztet, a kakaót, a porcukrot, a sütőport és a sót összemorzsoljuk a vajjal, majd mehetnek bele a tojások is. Összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk és 20...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mázak - Fondant főzése - OK
Mázak - Fondant főzése - OK

1. Lábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. 2. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. 3. Áttöltjük az egészet egy tálb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk