menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsomleves!!!!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g passzírozott paradicsom (amennyire lehet cleant / biot válasszunk)
3 dl víz
30 gr vöröshagyma
1 teáskanál kókuszolaj
só, bors, oregánó, bazsalikom (sót mértékkel)

Elkészítés:


Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd ráöntjük a passzírozott paradicsomot, vizet, beletesszük a fűszereket és forrástól számított 10-15 percig nem túl magas lángon főzzük. A fűszerektől nagyon finom lesz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Joghurtos-narancsos édesburgonya-krémleves
Joghurtos-narancsos édesburgonya-krémleves

A finomra aprított hagymát a vaj és az olaj összeolvasztott keverékén üvegesre dinsztelem, finoman sózom. Ráreszelem a fokhagymát és a gyömbért, fűszerezem a köménnyel, ráborítom a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

Elkészítés: A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csupazöld tavaszi leves
Csupazöld tavaszi leves

Egy magas falú lábasban forrald fel a vizet, dobáld bele a hozzávalókat a medvehagyma kivételével, és kissé félrecsapott fedő alatt mérsékelt lángon főzd össze a levest kb. 10 perc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zellerkremleves
Zellerkremleves

A megtisztított zellert és burgonyát hosszában négyfelé vágjuk, majd keresztben 2-3 mm-es szeletekre vágjuk. A vajat felolvasztjuk és a zöldségeket rászórva elkezdjük sütni. Sózzu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk